توری پرسی :
توری پرسی نوع منحصر به فردی از توری های مفتولی با چشمه های مربع شکل و مفتولهای موجدار است که دارای کاربردهای بسیار زیاد و متنوع در صنایع مختلف می باشد . این نوع توری از نظر شکل چشمه ها و شکل ظاهری تشابهاتی با توری جوشی دارد و آن هم قرار گیری میله های تشکیل دهنده توری به صورت عمودی و افقی است و همچنین دارا بودن چشمه های مربع یا مستطیل شکل و کاربرد آنها در ساختمان سازی و بتن ریزی .
اما در جزئیات تفاوتهای عمده ای با توری جوشی دارد که در ذیل به طور مبسوط به آنها می پردازیم :
توری پرسی یا فنس پرسی که با نام هایی نظیر توری بافتی ، توری مشبک یا در زبان لاتین Crimped wire mesh نیز نامیده می شوند ، در واقع یک پارچه سیمی یا پارچه مفتولی است که تار و پودهای آن در هم بافته می شوند و هیچ نوع جوشی در محل تقاطع این میله های عمودی و افقی صورت نمی گیرد .
قبل از شروع عملیات بافت ، مفتولهای سیاه ST37 به کار رفته جهت بافت محصول به صورت دوطرفه و یکنواخت ، دنده دنده ( حالت کنگره ای ) شده که از نظر ظاهری حالت موج سینوسی را دارد ، در می آید . سپس در هم با فواصل مشخص ( بسته به اندازه چشمه ) به حالت بافت پارچه در هم تنیده و قفل می شوند .
این نوع از بافت استحکام و ثبات فوق العاده ای به ورق توری پرسی نهایی می دهد که با توجه به اینکه هیچگونه اتصال یا جوشی وجود نداردولی کاملاً ایستا و با دوام است . در واقع قفل شدن میله های موجدار در هم باعث می شود که هیچگونه حرکت طولی و عرضی ممکن نباشد و ایستایی خوبی به دست آید .
از نظر شکل ظاهری توری پرسی دارای سطحی صاف و دوطرفه است که دارای خاصیت انعطافی بسیار بالایی است ، همچنین مقاومت بسیار بالایی در برابر شرایط نامساعد جوی ( نظیر باد ، باران ، نورخورشید و … ) ، اسیدها و مواد شیمیایی دارد .
مشخصات فنی توری پرسی :
توری پرسی به ورق هایی مستطیل شکل در ابعاد 1 * 2 متر تولید می شود که وزن هر ورق آن به طور میانگین بین 6.5 الی 12.5 کیلوگرم می باشد . ضخامت مفتول به کار رفته در این محصول در این محصول 3 الی 5 میلیمتر بوده و دارای چشمه های 2*2 ، 3*3 ، 4*4 ، 5*5 است که بسته به نیاز مشتری و کاربرد آن تولید می گردد و قابل تغییر است .
این کالای صنعتی از مواد و متریال مختلفی بافته می شود از قبیل فولاد پرکربن ، مفتول استنلس استیل ، سیم فولادی گالوانیزه و … که دارای حالت های بافتی مختلفی نیز می باشند . چشمه های به صورت مربع و مستطیل ، هر کدام دارای قطرهای مختلف مفتول و کاربردهای مختص به خود هستند .
زمینه های کاربردی توری پرسی :
همانطور که در بالا عرض شد توری پرسی دارای تنوع بسیار بالایی از نظر زمینه های گوناگون مصرف دارد که سعی می کنیم در ذیل به تعدادی از آنها اشاره کنیم .
- پروژه های معماری و برنامه های کاربردی طراحی صنعتی
- پروژه های عمرانی ، ساخت و ساز و بتن ریزی
- صنایع پتروشیمی ، سیمان و معادن ( اغلب به عنوان سرند )
- حصار کشی و قفس حیوانات
- صنایع غذایی
- زه کشی
- غربالگری و …
خصوصیات توری پرسی :
توری پرسی دارای ساختار بسیار سنگین و با دوامی است . سطح صاف و زیبا از مشخصه های این روش بافت است . این ساختار اجازه می دهد تا مواد و متریال به سادگی و به راحتی بر روی سطح آن حرکت کنند و از این خاصیت به طور گسترده در صفحات ارتعاشی و غربالگری استفاده می شود .
این نوع توری حداکثر مقدار گردش هوا را فراهم می آورد و در هنگام آتش سوزی ، جریان شیلنگ آب را برهم نمی زند . لذا بهترین گزینه جهت ایمن سازی اماکن است .
دانلود pdf توری پرسی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.